| F1hírek - Forma 1 Hírmagazin · Moderációs szabályzat |
Súgó
Keresés
Felhasználók
Naptár
|
| Üdvözlünk a fórumon ( Bejelentkezés | Regisztráció ) | Érvényesítő email elküldése újból |
| Oldalak: (93) [1] 2 3 ... Utolsó » ( Ugrás az első olvasatlan hozzászólásra ) | ![]() ![]() ![]() |
| Verstappen |
|
![]() Black Madness topicutolsóhozzászóló ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Senior Üzenetek: 2682 A felhasználó sorszáma: 3257 Csatlakozott: 05. Január. 18. |
(Előszó: Leszögezem, nem szenvedek topiknyitsz betegségben, mégsem hagyhattam tovább a téma mellőzését, ugyanis nem találtam róla topicot.)
Úgy gondoltam, hogy a 19 éves (ismét) német kivállóságnak szentelhetünk ennyit. Kérdés, hogy a pilóta az időmérőkön túl is tud-e majd ilyen (valóban) kiemelkedő eredményt nyújtani. Előtte az jövő, ez egyértelmű. 2007-ben vagy a BMW-ben fog csücsülni, vagy a BMW-nek fognak mondani egy visszautasíthatatlan ajánlatot érte. -------------------- ![]() A 2007. év sporttörténelmét örökre megjegyzem, és ezért köszönet Szávay Áginak és Talmácsi Gábornak! R. I. P. Minardi - 2005.11.01 :'( "It may be the smallest team currently on the Formula One grid, but it definitely possesses the largest heart." |
| jksw |
Létrehozva: 2006. Szept. 8. , 22:16
|
||
|
szakértetlen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Senior Üzenetek: 2658 A felhasználó sorszáma: 4705 Csatlakozott: 06. Szeptember. 5. |
Ügyes a srác! Lehet rosszul tudom, de ő nem "BMW-saját nevelés?" Ha jól emlékszem, akkor láttam a képét egy régebbi AutóMotorban. Akkor indult a BMW nevelőprogramja. Úgy tűnik beérett. -------------------- Remekmű! Hofi:"...mi a különbség a F.sz meg a balF.sz között? Mindkettő feláll, de a balF.sz hozzá is szól!" |
||
| jksw |
Létrehozva: 2006. Szept. 8. , 22:18
|
|
szakértetlen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Senior Üzenetek: 2658 A felhasználó sorszáma: 4705 Csatlakozott: 06. Szeptember. 5. |
Örülnék, ha jövőre BMWben ülhetne!
Heidfeld helyén. Csak nyerne vele a csapat. -------------------- Remekmű! Hofi:"...mi a különbség a F.sz meg a balF.sz között? Mindkettő feláll, de a balF.sz hozzá is szól!" |
| Verstappen |
Létrehozva: 2006. Szept. 8. , 22:20
|
![]() Black Madness topicutolsóhozzászóló ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Senior Üzenetek: 2682 A felhasználó sorszáma: 3257 Csatlakozott: 05. Január. 18. |
Kicsit olyan érzésem van, hogy ő máshonnan közelíti meg az autóvezetést mint a többiek. Létezhet, hogy a BMW ennyivel jobb autó a mezőnynél? Létezhet, hogy egy versenyző ennyivel többet tud egy mezőnynél? Két hete tette be a lábát az idei F1-be, ése egy számára idegen pályán edzéselső lett. Most újra.
-------------------- ![]() A 2007. év sporttörténelmét örökre megjegyzem, és ezért köszönet Szávay Áginak és Talmácsi Gábornak! R. I. P. Minardi - 2005.11.01 :'( "It may be the smallest team currently on the Formula One grid, but it definitely possesses the largest heart." |
| gyuluvezer |
Létrehozva: 2006. Szept. 8. , 22:21
|
![]() Schumacher szurkoló ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Senior Üzenetek: 12233 A felhasználó sorszáma: 3021 Csatlakozott: 04. Június. 4. |
Nekem is o a legkellemesebb meglepetes iden. Az egy dolog, hogy Wurz, Davidson siman szoktak elsok lenni penteken, hiszen elobbinek versenytapasztalata van, utobbinak meg eszmeletlenul sok teszt van a hata mogott. Szerintem Vettel nagyon erez valamit, persze nem kell elkiabalni... En minden esetre kivancsian figyelem majd a fejlodeset.
Amugy erdekes az is, hogy a BMW hogyan rakta ossze a pilotait (olcson). Egyikuk sem sztarolt, nem beszelnek sokat, ket nemet, egy lengyel... es mindharom pilota nagyon jo szerintem. -------------------- ![]() |
| Verstappen |
|
||
Sajnos ezen térről még nem kaptam infőt. -------------------- ![]() A 2007. év sporttörténelmét örökre megjegyzem, és ezért köszönet Szávay Áginak és Talmácsi Gábornak! R. I. P. Minardi - 2005.11.01 :'( "It may be the smallest team currently on the Formula One grid, but it definitely possesses the largest heart." |
||
| Antiqmaker |
|
![]() GoldMAKER ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Senior Üzenetek: 6803 A felhasználó sorszáma: 3187 Csatlakozott: 04. Október. 17. |
Ez a srác Sumi nagy pártfogoltja nem???
-------------------- |
| gyuluvezer |
Létrehozva: 2006. Szept. 8. , 22:24
|
||
![]() Schumacher szurkoló ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Senior Üzenetek: 12233 A felhasználó sorszáma: 3021 Csatlakozott: 04. Június. 4. |
Egyelore Heidfeld a legjobb pilotaja a BMW-nek (es az egyik legjobb az egesz F1 mezonyben). Kubica es Vettel lehet, hogy tudnak egy-egy gyors kort menni, de Massa is es megis hol van Schumitol? De Vettel meg igeretesebb, mint Kubica. Persze hozzatennem, hogy a BMW a hajraban nagyon erosodik, csak ez nem jott ki Torokorszagban. En itt akar egy dobogot is el tudnek kepzelni. -------------------- ![]() |
||
| jksw |
Létrehozva: 2006. Szept. 8. , 22:25
|
|
Ha emlékszel, akkor Kubica is hányszor nyert edzést!
Ők felszabadultan mehetnek, fiatalok is. Meg azért nem olyan rossz az a BMW! Sőt! Heidfeldet nem kellene oda! Kis szerencsével hamarosan nagyokat alkothat a srác! Mondjuk "neadjisten" egy gyomorrontás Heidfeldnél, és azonnal képbe kerül a srác! -------------------- Remekmű! Hofi:"...mi a különbség a F.sz meg a balF.sz között? Mindkettő feláll, de a balF.sz hozzá is szól!" |
| gyuluvezer |
Létrehozva: 2006. Szept. 8. , 22:27
|
||
Szvsz Heifeldnek jelenleg akkora a reputacioja a BMW-nel, mint Schuminak a Ferrarinal... -------------------- ![]() |
||
| Electric_M_ |
Létrehozva: 2006. Szept. 8. , 22:28
|
||
![]() Szerelő ![]() ![]() Csoport: Újonc Üzenetek: 82 A felhasználó sorszáma: 4392 Csatlakozott: 06. Máj. 26. |
Ha nem ezek a szabályok lennének talán a BMW lenne a legjobb autó -------------------- |
||
| jksw |
Létrehozva: 2006. Szept. 8. , 22:29
|
||
|
Igen, mondták, hogy Heidfeld is nagy tehetség. Nekem annyira nem szimpatikus a srác. Olyan semmi extra... De a tapasztalat kétségtelenül mellete szól. Vettelnek meg jót fog tenni, hogy edzéseket nyer(t). Nem fog elkallódni az biztos! -------------------- Remekmű! Hofi:"...mi a különbség a F.sz meg a balF.sz között? Mindkettő feláll, de a balF.sz hozzá is szól!" |
||
| Antiqmaker |
Létrehozva: 2006. Szept. 8. , 22:31
|
![]() GoldMAKER ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Senior Üzenetek: 6803 A felhasználó sorszáma: 3187 Csatlakozott: 04. Október. 17. |
-------------------- |
| jksw |
Létrehozva: 2006. Szept. 8. , 22:34
|
|
A jövő elkezdődött! Ez biztos!
Már folyik a vérfrissítés is! Kicsit fura érzés, hogy 19 éves, és már meg sem lepődik rajta senki. Annak idején Button-t hányan támadták... A hozzászólás szerkesztve lett jksw által a következő időpontban: 2006. Szept. 8. , 22:34 -------------------- Remekmű! Hofi:"...mi a különbség a F.sz meg a balF.sz között? Mindkettő feláll, de a balF.sz hozzá is szól!" |
| jksw |
Létrehozva: 2006. Szept. 8. , 22:38
|
|
Azt hiszem nem tévedtem sokat, BMW-vel versenyzett! Legalábbis a képek alapján...
-------------------- Remekmű! Hofi:"...mi a különbség a F.sz meg a balF.sz között? Mindkettő feláll, de a balF.sz hozzá is szól!" |
| JC-II. |
Létrehozva: 2006. Szept. 8. , 23:04
|
![]() F1 addikt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Senior Üzenetek: 14933 A felhasználó sorszáma: 3534 Csatlakozott: 05. Máj. 29. |
Véletlenül benéztem és nem tudom megállni szó nélkül mert eszméletlen az a szint amin társalogtok ( aki ráadásul már hosszú ideje van itt annál főleg). - ballaszt nélkül (kb. 80 kg) és üresen mennek a Sauber-BMW-k pénteken pr. céljából...ehhez képest a hátrányuk még mindíg 2-3 sec a legjobb időhöz képest.. - senkit nem zavar, hogy csak a 10-15 helyre jók versenyen? - Vettelt még a szél is elfújja olyan deltás, de Heidfeld helyett most ő a világbajnok.. Bravo!! -------------------- ![]() |
| jksw |
Létrehozva: 2006. Szept. 8. , 23:12
|
||
|
Ezekkel mint tisztában vagyok! Azt nem mondtam, hogy "világbajnok", nyilván rosszul fogalmazhattam... Azzal is tisztában vagyok, hogy kb. hol áll a BMW jelenleg a mezőnyben... Bocs, ha esetleg hülyeségeket írtam! Csak szerintem minden viszonylagos! Ahhoz képest ez már nagy eredmény. Szerintem. -------------------- Remekmű! Hofi:"...mi a különbség a F.sz meg a balF.sz között? Mindkettő feláll, de a balF.sz hozzá is szól!" |
||
| --= 4D4M =-- |
Létrehozva: 2006. Szept. 8. , 23:13
|
||
|
Bernie Ecclestone ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Senior Üzenetek: 4840 A felhasználó sorszáma: 4068 Csatlakozott: 06. Március. 2. |
Kit nem látni... Ha ballaszt nélkül nem is mennek, de nem lefojtott motorral biztos és tényleg csalóka képet mutatnak ezek az eredmények...amúgy én is fenntartásokkal kezelem ezt a jövő bajnokának kikiáltást. Ha nem vagyok indiszkrét...minek tudhatjuk be, hogy ilyen "sokat" látogatod a fórumot mostanság? -------------------- Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok!
Aki nemtud és tudja, hogy nemtud, az okos azt tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nemtud és nemtudja, hogy nemtud, az hülye, azt hagyjátok! |
||
| jksw |
Létrehozva: 2006. Szept. 8. , 23:20
|
||
|
Ja, végülis ő is ugyanúgy bele fog szürkülni a mezőnybe, mint egy csomó másik. Inkább kiszállok, még mielőtt mégtöbb hülyeséget írnék... -------------------- Remekmű! Hofi:"...mi a különbség a F.sz meg a balF.sz között? Mindkettő feláll, de a balF.sz hozzá is szól!" |
||
| gyuluvezer |
Létrehozva: 2006. Szept. 8. , 23:27
|
||
Nezd: a BMW szezon elejehez kepest velemenyem szerint gyorsult a tobbiekhez kepest (leszamitva talan a Ferrarit, akik a legtobbet fejlodtek). Nem allitom, hogy az elen lennenek, de mar volt par verseny, amelyeken pariban voltak a McLarennel vagy a Hondaval. Ez toluk mar szep eredmeny, lesz ez meg jobb is. Ami meg ezt a nagydijat illeti, itt kicsit jobbank tippelem oket, mint a valos teljesitmeny, mert szerintem motoreroben nem allnak rosszul. Majd elvalik. Vettel barmennyire keves uzivel ment, az o tapasztalataval ez fantasztikus eredmeny. Amugy en voltam az, aki azt irta, hogy egyelore ott meg Nick az eselyes es a leggyorsabb... Amugy akarhogy vesszuk, a topik mar csak azert is megerte, mert vegre ujra irsz. Azt lattam neha, hogy bent vagy, de nem irsz. Szerintem jo lenne, ha visszaternel, habar a BMW-s ambicioimat mindig te jegeled -------------------- ![]() |
||
Oldalak: (93) [1] 2 3 ... Utolsó » |
![]() ![]() ![]() |